2104644243 Ολύμπου 54, Σαλαμινα methodiko2012.edu@gmail.com
Facebook
banner image

Μ Ε Θ Ο Δ Ι Κ Ο
Φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης για Δημοτικό, Γυμνάσιο, Λύκειο, ΕΠΑΛΦροντιστηριακά Τμήματα για μαθητές Γυμνασίου & Λυκείου

 

Στο φροντιστήριο του κέντρου, Μεθοδικό το μάθημα "ζωντανεύει" με τη χρήση τεχνολογίας.
Όλες οι αίθουσές μας είναι άρτια εξοπλισμένες με projector και ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Οι μαθητές μας παρακολουθούν το μάθημα στην τάξη και η χρήση διαδικτύου, η δομημένη σχολική ύλη από τους καθηγητές μας εμπλουτισμένη με πανεπιστημιακές εφαρμογές, εικόνες, πειράματα, κ.α. μας δίνει την ώθηση να συνδυάζουμε την παραδοσιακή διδασκαλία με την βιωματική μάθηση.
Έτσι εκπαιδεύουμε τα παιδιά μας με τον τρόπο που μαθαίνουν, αναπτύσσοντας και τους υπόλοιπους μαθησιακούς τους τύπους, οπτικός, ακουστικός, γλωσσικός, μαθηματικός, κιναισθητικός, ενδοπροσωπικός, διαπροσωπικός, μουσικός, κ.α. στόχος μας η εξέλιξη τους…
intelligent people, executive skills.

 

Οι καθηγητές μας διδάσκουν, εκπαιδεύουν και οι μαθητές μας μαθαίνουν το πώς, άμεσα, έτσι το μάθημα γίνεται πιο διασκεδαστικό για τους μαθητές και πιο δημιουργικό για τους καθηγητές.


| Γυμνάσιο

1. Παρέχουμε την ΟΡΓΑΝΩΣΗ και την ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ενός σύγχρονου φροντιστηρίου, ενώ δουλεύουμε με την ευελιξία και την εξατομίκευση του ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΥ μαθήματος, σε μικρές ομάδες.
2. Χρησιμοποιούμε ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟ ΠΙΝΑΚΑ, η χρήση του οποίου έχει αποδείξει πως ενισχύει τον ενθουσιασμό και το ενδιαφέρον των μαθητών για το μάθημα.
3. Κάνουμε ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ με σκοπό την χρησιμοποίηση περισσότερων αισθήσεων για την ενίσχυση και κατανόηση της ύλης.
4. Προσφέρουμε ΔΩΡΕΑΝ ώρες μελέτης.
5. Προσφέρουμε ΔΩΡΕΑΝ σημειώσεις σε όλες τις τάξεις.
6. Προσφέρουμε ΔΩΡΕΑΝ γραφική ύλη, ντοσιέ, στυλό.

 

Για πληροφορίες σχετικά με το Γυμνάσιο μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα :  www.minedu.gov.gr

 


 

| Γενικό Λύκειο - ΕΠΑΛ
Α λυκείου, Β λυκείου, Γ λυκείου

 

Τα τελευταία χρόνια οι αλλαγές στο Λύκειο είναι ραγδαίες. Εμείς ενημερωνόμαστε αδιάλειπτα και ρυθμίζουμε τα προγράμματα μας βάση αυτών.

 

Α λυκείου
Ξεκινάει μία άλλη εκπαιδευτική βαθμίδα όπου ο μαθητής χρειάζεται διαφορετικά εργαλεία από αυτά του γυμνασίου. Θα έρθει αντιμέτωπος με τις πανελλήνιες εξετάσεις και μπορεί να φαίνεται ότι έχει χρόνο μέχρι τότε αλλά θα χρειαστεί τις γνώσεις και των τριών τάξεων.

Οι μαθητές μας στο Μεθοδικό αποκτούν γνώσεις και δεξιότητες γεγονός που τους κάνει να υπερέχουν στις επόμενες τάξεις και εκπαιδεύονται μεκατάλληλα ΄΄εργαλεία΄΄ όπου χρησιμοποιούν σε όλες τις τάξεις του λυκείου αλλά και στη μετέπειτα επαγγελματική τους πορεία.

Οι μαθητές μας λαμβάνουν την καλύτερη καθοδήγηση και εκπαίδευση ώστε να γνωρίζουν ΄΄to the point΄΄ της ύλης και να αναπτύσσουν συνεχώς την κριτική τους σκέψη με αποτέλεσμα από τη μία την επιτυχία τους στα σχολικά διαγωνίσματα αλλά από την άλλη εκπαιδεύονται για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις καθώς διδάσκονται από νωρίς τον τρόπο που απαιτείται για την επιτυχία τους σε αυτήν την ιδιαίτερη εξέταση.


Οι πανελλήνιες εξετάσεις δεν είναι σχολικές εξετάσεις είναι εξετάσεις που απαιτούν:

1. Γνώσεις
2. Διαχείριση του χρόνου
3. Κριτική σκέψη
4. Εκπαίδευση σε όλα τα θέματα διαβαθμισμένης δυσκολίας κερδίζονταςόλες τις μονάδες των θεμάτων.

Οπότε απαιτείται ΄΄προπόνηση΄΄ όπου εδώ στο Μεθοδικό γίνεται με τον πιο επιτυχημένο και ευχάριστο τρόπο!

 

Β λυκείου
Απαραίτητο είναι να θέσουμε επαγγελματικό στόχο. Γι΄αυτό στο Μεθοδικό φροντίζουμε με προσωπικές συζητήσεις και τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού, να αποφασίσουν οι μαθητές μας.

Είναι αναγκαίο ο μαθητής να γνωρίζει με τι θέλει να ασχοληθεί μετά το Λύκειο διότι έχοντας κίνητρο θα φροντίσει και να τον πετύχει και εμείς θα είμαστε αρωγοί σε αυτό.

Συνεχίζουμε να κάνουμε ότι έχουμε ξεκινήσει στην Α λυκείου και οι μαθητέςμας γίνονται ειδικοί σε αυτό με αποτέλεσμα την επιτυχία τους στο σχολείο με αυξημένες επιδόσεις αλλά και να πλησιάζουμε να κάνουμε τους μακροπρόθεσμους στόχους μας εφικτούς. (εισαγωγή στη σχολή 1 ης επιλογής του στις Πανελλήνιες εξετάσεις)

Οι εξειδικευμένοι καθηγητές μας φροντίζουν τον αποδοτικότερο τρόπο μάθησης των μαθητών μας και την ολοκλήρωση του.

 

Γ λυκείου
Εφοδιασμένοι με τα απαραίτητα εργαλεία πλέον οι μαθητές μας μπαίνουν στην τελική ευθεία επιτυχίας του στόχου τους.

Τα τελευταία χρόνια ο τρόπος εξέτασης των Παναλληνίων έχει αλλάξει. Οι μαθητές δεν τίθεται να απαντήσουν μόνο σε συγκεκριμένα ερωτήματα που χρειάζονται μια ευθύ απάντηση αλλά καλούνται να χρησιμοποιήσουν τις γνώσεις τους χρησιμοποιώντας την κριτική και την αφαιρετική τους σκέψη.

Η διδασκαλία και η εκπαίδευση έχει αλλάξει εφόσον δεν είναι αρκετή ως δεξιότητα η στείρα αποστήθιση και ζητούνται δεξιότητες όπου εμείς οι΄΄μεγαλύτεροι΄΄ γνωρίζουμε πλέον ότι χρειάζονται και στην επαγγελματική μας πορεία. Έτσι μαθαίνουμε στα παιδιά μας ότι είτε μιλάμε για Πανελλήνιες, είτε για κολλέγιο, είτε για Πανεπιστήμιο εκτός Ελλάδας χρειάζονται γνώσεις και δεξιότητες όπου στο Μεθοδικό είναι σκοπός μας η καλύτερη πορεία των μαθητών μας.

 Μαζί μαθαίνουμε για το ΕΠΑΛ

Τα μαθήματα αρχίζουν από 1 Οκτωβρίου 2021.
Μπορείτε στο Μεθοδικό να βρείτε όλα τα μαθήματα Ειδικοτήτων ΕΠΑΛ του ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ, σίγουρη, έγκυρη και εξειδικευμένη προετοιμασία για τις Πανελλήνιες εξετάσεις του ΕΠΑΛ.

Γεωπόνος τροφίμων, Διοίκησης οικονομίας, Δομικών έργων, Εφαρμοσμένων τεχνών, Ηλεκτρολογίας - Ηλεκτρονικής, Μηχανολογίας, Ναυτιλιακών επαγγελμάτων, Πληροφορικής, Υγείας - Πρόνοιας.