Γίνε ένας από τους επιτυχόντες μαθητές μας!

Logo3
a

Είσοδος μελών

Α’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

«αρχή ήμισυ παντός»

Στο ΜΕΘΟΔΙΚΟ γνωρίζουμε καλά πως αν κάνεις την σωστή αρχή θα έχεις διανύσει τον μισό δρόμο για την επιτυχία. Ακόμα και αν όλα σου φαίνονται βουνό, εμείς είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε πραγματικά και να σου μάθουμε πως να μελετάς σωστά, ώστε να τελειώνεις τα μαθήματά σου πιο γρήγορα και να έχεις χρόνο για τις αγαπημένες σου δραστηριότητες.

Καλή αρχή

Η μετάβαση από το δημοτικό στο γυμνάσιο είναι απαιτητική για κάθε παιδί. Γνωρίζουμε καλά πως χρειάζεται σωστό πρόγραμμα και υπομονή για να προσαρμοστείς στις νέες συνθήκες.

Μελετάμε μαζί – Μελετάμε αποδοτικά

Στο ΜΕΘΟΔΙΚΟ σου μαθαίνουμε τον τρόπο για να οργανώνεις τον χρόνο σου και να μελετάς χωρίς να κουράζεσαι. Οι εξειδικευμένοι καθηγητές μας σε βοηθούν με τα μαθήματα του σχολείου και σου λύνουν κάθε απορία. Αν βαρέθηκες να ακούς ”Τελείωσες με τα μαθήματά σου;” τότε έλα να μελετήσουμε μαζί.

Στο φροντιστήριό μας δουλεύουμε σε ολιγομελή τμήματα ώστε ο καθηγητής να μπορεί να διαπιστώσει τις ανάγκες κάθε μαθητή και τον τρόπο που αφομοιώνει καλύτερα την σχολική ύλη, ώστε να τον καθοδηγήσει σωστά. Πιστεύουμε πως ακολουθώντας τον δικό μας τρόπο επιτυχίας κάθε μαθητής μπορεί να φτάσει στην κορυφή. 

Εφαρμόζουμε τους πλέον σύγχρονους τρόπους διδασκαλίας, που απευθύνονται στου σημερινούς μαθητές. 

Παραδίδουμε τα μαθήματα με την χρήση υπολογιστή, ώστε να καθόμαστε δίπλα στα παιδιά μας και όχι όρθιοι μπροστά τους. Μελετάμε και εξασκούμαστε πάνω στο δικό μας υλικό, το οποίο έχουμε συγκεντρώσει μέσα από προσωπική έρευνα, μελέτη και αλληλεπίδραση με τους μαθητές μας.

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Αποδοχή Όρων