Γίνε ένας από τους επιτυχόντες μαθητές μας!

Logo3
a

Είσοδος μελών

Λίγα λόγια για εμάς

Κάθε μαθητής είναι μοναδικός. Έχει ξεχωριστή προσωπικότητα και λειτουργεί με τους δικούς του ρυθμούς, βασιζόμενος στις δυνατότητες του.

Ερχόμενος στο ΜΕΘΟΔΙΚΟ θα έχει την αμέριστη προσοχή των εκπαιδευτικών μας, θα λάβει τον σεβασμό και την αναγνώριση που του αξίζει, αλλά και την ασφάλεια πως γνωρίζουμε τον τρόπο που θα τον βοηθήσει να εκπληρώσει τα προσωπικά του όνειρα.

Στο φροντιστήριο μας Διδάσκουμε στους μαθητές μας:

  • Το Αποδοτικό και Έξυπνο διάβασμα

  • Τη Σωστή οργάνωση και Τον Μεθοδικό τρόπο μελέτης

Στόχος μας είναι κάθε μαθητής να:

  • αποκτήσει αυτονομία

  • μην διστάζει να ρωταίει όταν έχει απορίες

  • ξέρει τι να περιμένει στα διαγωνίσματα

  • προσπαθεί πάντα για το καλύτερο

Οι εκπαιδευτικοί μας είναι εξειδικευμένοι, πτυχιούχοι Πανεπιστημίου και εκπαιδευμένοι στον δικό μας τρόπο επιτυχίας. Διδάσκουν με τις πλέον σύγχρονες παιδαγωγικές μεθόδους τα μαθήματα που άπτονται της ειδικότητας τους.

Ευχαριστούμε τους μαθητές & τους γονείς τους για την εμπιστοσύνη τους!

Το φροντιστήριο Μεθοδικό είναι ιδανικό για όσους γονείς θέλουν τα παιδιά τους να έχουν πάντα επιτυχία στα μαθήματα. Η κα Καλομοίρα αλλά και όλοι οι καθηγητές του φροντιστηρίου είναι άψογοι, έχουν μεταδοτικότητα και κάθε φορά ψάχνουν νέους τρόπους και μεθόδους να παραδώσουν το μάθημα και να διδάξουν τα παιδιά με την πιο σύγχρονη τεχνολογία! Εγώ προσωπικά έμεινα ικανοποιημένη και συστήνω το Μεθοδικό ανεπιφύλακτα!

Ανθή Βουδούρη

Ιστορικό αρχαιολογικό

Είναι καταπληκτικές καθηγήτριες όλες τους, το μάθημα είναι ευχάριστο και κατανοητό από τους μαθητές ! Υπάρχει άψογη συνεργασία στον καθηγητή και τον μαθητή και γίνεται πολύ καλή δουλειά στα μαθήματα.

Βάνα Βασιλείου

Μαθήτρια στο φροντιστήριο μας

Ο καλός δάσκαλος είναι αυτός που εμπνέει τον μαθητή. Είχα την τύχη λοιπόν, να γνωρίσω καλούς δασκάλους στα μαθητικά μου χρόνια. Το φροντιστήριο Μεθοδικό, εκτός από το ιδιαίτερα προσεγμένο περιβάλλον και τη σωστή χρήση της τεχνολογίας στη διδασκαλία, προσφέρει έμπνευση στον μαθητή. Η διδασκαλία δεν περιορίζεται στα γνωστικά αντικείμενα αλλά επεκτείνεται στη δημιουργία καλύτερων ανθρώπων. Με σεβασμό προς το παιδί και τις κλίσεις του, το Μεθοδικό και οι εξειδικευμένοι καθηγητές του,δουλεύουν με υπευθυνότητα και σύνεση, βοηθώντας το κάθε παιδί ξεχωριστά να ανακαλύψει το μονοπάτι που του ταιριάζει.

Νίκη Μπεγνή

Κοινωνικής εργασίας

Στο φροντιστήριο Μεθοδικό, έκανα χημεία και τις 3 τάξεις του Λυκείου και φυσικά στις Πανελλήνιες με την κυρία Μοίρα. Ως διδάσκουσα ήταν πάντα πλήρως επεξηγηματική και κατανοητή και έτσι κάθε σημείο της ύλης, έγινε αντιληπτό και κάθε πρόβλημα, βρήκε τελικά τη λύση του. Αλλά και ως άνθρωπος ήταν πάντα κοντά μου κάθε στιγμή, ειδικά στην τελική πρόκληση των Πανελληνίων με υπόμονη και κατανόηση για τις αγωνίες που αντιμετωπίζει κάθε μαθητής πριν τις τελικές εξετάσεις. Και το τελικό αποτέλεσμα ήταν φυσικά το επιθυμητό! Σας ευχαριστώ πολύ για όλα!

Ευαγγελία Χατζοβούλου

Τελειόφοιτη φαρμακευτικής σχολής Πατρών

Άψογη συνεργασία τόσα χρόνια! Σας εμπιστευόμαστε με για την μεθοδικότητα και την πολύχρονη εμπειρία σας!

Λιλύ Παπαγεωργίου

Μητέρα μαθητή μας

Η Κ. Μαυρονάσου ήταν μια από τις καλύτερες καθηγήτριες με πολλά προσόντα και θέληση για μάθημα όπως και οι υπόλοιπες καθηγήτριες του Φροντιστηρίου με συνέπεια στο πρόγραμμα και στη δουλεία τους. Ήταν πάντα δίπλα μας να μας λύνουν τις απορίες αλλά και τα οποιαδήποτε άγχη και ανασφάλειες κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Είχαμε πολύ καλή συνεργασία και έτσι μπόρεσα να αποδώσω στο καλύτερο ρων δυνατοτήτων μου.

Μαρία Μπέρη

Μαθήτρια Γυμνασίου