Γίνε ένας από τους επιτυχόντες μαθητές μας!

Logo3
a

Είσοδος μελών

Εξειδικευμένος οδηγός σταδιοδρομίας με Προσωπικό Σύμβουλο Καθηγητή

Στο ΜΕΘΟΔΙΚΟ πραγματοποιεούμε τεστ μέσω προσωπικής έκθεσης κάθε μαθητή, το οποίο εξάγει συγκεκριμένα αποτελέσματα και μπορεί να μας δείξει ποια επαγγέλματα ταιριάζουν στις δεξιότητές του. Σε συνδυασμό με κατάλληλη συμβουλευτική υποστήριξη και ανάλυση από έμπειρο και πιστοποιημένο συμβούλου καθηγητή, το τεστ αποτελεί πολύτιμο οδηγό που συμβάλλει σε εύστοχες επιλογές σταδιοδρομίας.

Εξατομικευμένη προσωπική έκθεση του Career Gate Test K.17

Το Career Gate Test K.17 είναι ένα σύγχρονο, αυτοματοποιημένο τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού που χαρτογραφεί την προσωπικότητα και καταγράφει με ακρίβεια τις πραγματικές κλίσεις, τις προτιμήσεις και τα επαγγέλματα που ταιριάζουν σε ένα άτομο. Περιλαμβάνει:

  • Τόπο, χρόνο, στοιχεία χρήστη και έλεγχο ειλικρίνειας των απαντήσεων.
  • Διασπορά της προσωπικότητας, των ενδιαφερόντων και των κλίσεων του χρήστη στους έξι τύπους προσωπικότητας του Holland.
  • Διασπορά των επαγγελματικών κλίσεων του χρήστη στις δεκαεπτά μεγάλες ομάδες επαγγελμάτων και στις έξι επικρατέστερες ομάδες – υποομάδες της ταξινόμησης Κ.17.
  • Ανάδειξη 33 επαγγελμάτων που ταιριάζουν περισσότερο με την προσωπικότητα του χρήστη και αντιστοιχούν κυρίως σε επίπεδο ανώτερης, ανώτατης ή και μεταπτυχιακής εκπαίδευσης.
  • Ανάδειξη 16 επαγγελμάτων που ταιριάζουν περισσότερο με την προσωπικότητα του χρήστη και αντιστοιχούν κυρίως σε επίπεδο επαγγελματικής εκπαίδευσης.
  • Προσδιορισμό του εύρους των διεξόδων ενός επαγγέλματος σε άλλα επαγγέλματα ή ειδικότητες.
  • Έγχρωμα ιστογράμματα και πίνακες με αναλυτικά, περιεκτικά και κατανοητά κείμενα.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΑΡΟΧΕΣ

Συνεχής ενημέρωση των γονέων μέσα από mobile notifications για την πορεία των παιδιών τους!

Γνωρίζουμε την ανάγκη των γονιών να μαθαίνουν για την πορεία των παιδιών τους στο φροντιστήριο. Γι’ αυτό και φροντίζουμε πέρα από τις προγραμματισμένες συναντήσεις μας, να τους ενημερώνουμε και μέσω ειδοποιήσεων στο κινητό για την απόδοση των παιδιών τους. Αυτή η υπηρεσία δεν αποτελεί μοχλό πίεσης για τον μαθητή – η πορεία του οποίου αξιολογείται σφαιρικά – αλλά ένα μέσο για να μην νιώθουν οι γονείς αποκομμένοι από την εκπαιδευτική του πορεία.

On Line γραμματειακή υποστήριξη μαθητών γονέων 24/7.

Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες γραμματειακή υποστήριξη με ειδοποιήσεις και δυνατότητα επικοινωνίας ολόκληρο το 24ωρο.

Έμπειρο Διδακτικό Προσωπικό

Το προσωπικό μας απαρτίζεται από καθηγητές όλων των ειδικοτήτων, που έχουν ολοκληρώσει τις Πανεπιστημιακές σπουδές τους. Καθένας ξεχωριστά αποτελεί σημαντικό πυλώνα του ΜΕΘΟΔΙΚΟΥ.

Ομάδες με περιορισμένο αριθμό μαθητών όπου το μάθημα γίνεται στο τραπέζι

Στο ΜΕΘΟΔΙΚΟ είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι διότι οι μαθητές, μας νιώθουν δίπλα τους. Γι΄αυτό άλλωστε προτιμάμε να κάνουμε το μάθημα σε ολιγομελή τμήματα όπου μπορούν να ακουστούν οι φωνές όλων των μαθητών, ενώ οι καθηγητές μας κάθονται στο ίδιο τραπέζι. 

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Αποδοχή Όρων