Γίνε ένας από τους επιτυχόντες μαθητές μας!

Logo3
a

Είσοδος μελών

Γενικό Λύκειο

Η περίοδος του λυκείου αποτελεί κρίσιμη φάση στην ακαδημαϊκή πορεία των μαθητών. Στο λύκειο, ο στόχος δεν είναι μόνο να διδαχθεί η ύλη, αλλά να καλλιεργηθεί η ικανότητα των μαθητών να αναλύουν, να ερευνούν και να σκέφτονται ανεξάρτητα. Στο φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης ΜΕΘΟΔΙΚΟ ενθαρρύνουμε την κριτική σκέψη και τη δημιουργική προσέγγιση.

%

Το ποσοστό των μαθητών μας που περνάνε σε ανώτατη σχολή κάθε χρόνο.

Το λύκειο αποτελεί το στάδιο που διαμορφώνει το πνευματικό και επαγγελματικό μέλλον του μαθητή.

Για να ενισχυθεί η αντίληψη των μαθητών, χρησιμοποιούμε καινοτόμες παιδαγωγικές μεθόδους και εργαλεία κατανόησης του μαθήματος. Διαδραστικές δραστηριότητες, ομαδικές εργασίες και τεχνολογικά εργαλεία συμβάλλουν στην καλύτερη κατανόηση του μαθήματος. Η χρήση προχωρημένων τεχνολογικών εφαρμογών, όπως οπτικοακουστικά μέσα, εμπλουτισμός μαθημάτων με εκπαιδευτικά βίντεο, βοηθά τους μαθητές να αντιλαμβάνονται και να εφαρμόζουν τις γνώσεις τους σε πραγματικές καταστάσεις.

Ο ρόλος του κατάλληλου Φροντιστηρίου Μέσης Εκπαίδευσης

Η εμπιστοσύνη στα φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης αποτελεί σημαντικό κομμάτι της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Τα φροντιστήρια προσφέρουν εξειδικευμένη υποστήριξη, βελτιώνοντας τα ατομικά αδύναμα σημεία των μαθητών και παρέχοντας προσαρμοσμένη και εξατομικευμένη διδασκαλία.

Το φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης ως θεσμός αποτελεί θεμέλιο λίθο στην εκπαιδευτική πορεία του μαθητή, παρέχοντας υποστήριξη και καθοδήγηση από την Α λυκείου έως τη Γ.

Σε μια εποχή που οι απαιτήσεις είναι υψηλές, το φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης ΜΕΘΟΔΙΚΟ προσφέρει  υποστήριξη και εξειδικευμένη εκπαίδευση, διευκολύνοντας τους μαθητές, ώστε να ανταποκριθούν στις προκλήσεις.

Η ενίσχυση των λεγόμενων “γνωστικών δεξιοτήτων” είναι ουσιώδης, προετοιμάζοντας τους μαθητές για την ενεργό συμμετοχή τους στην κοινωνία.

Η γέφυρα που συνδέει την εκπαίδευση με την πραγματική ζωή έχει πλέον όνομα φροντιστήριο ΜΕΘΟΔΙΚΟ.

Καθηγητές: Οι πρώτοι Μέντορες των Παιδιών σας

Ο καθηγητής, ως μέντορας και καθοδηγητής, πρέπει όχι μόνο να διδάσκει αλλά και να προωθεί την ανάπτυξη της κριτικής σκέψης και της αντίληψης. Ο ρόλος του εκπαιδευτικού σε ένα φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης είναι καθοριστικός. Μέσω εξατομικευμένης προσέγγισης, ο εκπαιδευτικός διευκολύνει την κατανόηση της ύλης και προάγει το ενδιαφέρον για τη μάθηση.

Οι εκπαιδευτικοί στο ΜΕΘΟΔΙΚΟ εφαρμόζουν καινοτόμους τρόπους διδασκαλίας, ενισχύοντας την εκπαιδευτική διαδικασία. Εξηγούν τεχνικές μελέτης, προωθώντας την κατανόηση των κειμένων και ενισχύει της δεξιότητες ερμηνείας. 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ

Α’ ΛΥΚΕΙΟΥ

Ξεκινώντας σωστά από την πρώτη τάξη του Λυκείου, βάζουμε τα θεμέλια για μια επιτυχημένη πορεία στο Λύκειο που θα οδηγήσει στην είσοδο σου στο Πανεπιστήμιο της επιλογής σου.

Β’ ΛΥΚΕΙΟΥ

Το πρόγραμμά μας είναι σχεδιασμένο με βάση τις απαιτήσεις των Πανελλαδικών εξετάσεων. Στο ΜΕΘΟΔΙΚΟ κάνουμε το μάθημά μας πάνω στην ύλη της Β’ Λυκείου και ανάλογα με την κατεύθυνση που έχει επιλέξει κάθε μαθητής, δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στα μαθήματα που εξετάζονται στις Πανελλαδικές εξετάσεις.

Γ’ ΛΥΚΕΙΟΥ

Γνωρίζουμε πως νιώθεις πιεσμένος και αγχωμένος. Είσαι όμως ένα μόνο ένα βήμα μακριά από την είσοδό σου στο Πανεπιστήμιο της επιλογής σου. Αν όλα σου φαίνονται βουνό, τότε είμαστε εδώ για να μοιραστούμε το φορτίο.

Τμήματα Μελέτης Λυκείου

Στο ΜΕΘΟΔΙΚΟ μπορούμε να βοηθήσουμε τα παιδιά του Λυκείου να οργανώσουν το διάβασμα τους και να τους κεντρίσουμε το ενδιαφέρον για μάθηση ώστε να συμπληρώσουν τα κενά τους και να νιώσουν πως μπορούν να κατακτήσουν τους στόχους τους, μπαίνοντας στο Πανεπιστήμιο της επιλογής τους.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΑΡΟΧΕΣ

Ομάδες με περιορισμένο αριθμό μαθητών όπου το μάθημα γίνεται στο τραπέζι

Στο ΜΕΘΟΔΙΚΟ είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι διότι οι μαθητές, μας νιώθουν δίπλα τους. Γι΄αυτό άλλωστε προτιμάμε να κάνουμε το μάθημα σε ολιγομελή τμήματα όπου μπορούν να ακουστούν οι φωνές όλων των μαθητών, ενώ οι καθηγητές μας κάθονται στο ίδιο τραπέζι.

Συνεχής ενημέρωση των γονέων μέσα από mobile notifications για την πορεία των παιδιών τους!

Γνωρίζουμε την ανάγκη των γονιών να μαθαίνουν για την πορεία των παιδιών τους στο φροντιστήριο. Γι’ αυτό και φροντίζουμε πέρα από τις προγραμματισμένες συναντήσεις μας, να τους ενημερώνουμε και μέσω ειδοποιήσεων στο κινητό για την απόδοση των παιδιών τους. Αυτή η υπηρεσία δεν αποτελεί μοχλό πίεσης για τον μαθητή – η πορεία του οποίου αξιολογείται σφαιρικά – αλλά ένα μέσο για να μην νιώθουν οι γονείς αποκομμένοι από την εκπαιδευτική του πορεία.

On Line γραμματειακή υποστήριξη μαθητών γονέων 24/7.

Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες γραμματειακή υποστήριξη με ειδοποιήσεις και δυνατότητα επικοινωνίας ολόκληρο το 24ωρο.

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Αποδοχή Όρων