Γίνε ένας από τους επιτυχόντες μαθητές μας!

Logo3
a

Είσοδος μελών

Γυμνάσιο

«Ο σκοπός της εκπαίδευσης είναι να αντικαταστήσει ένα άδειο μυαλό με ένα ανοιχτό μυαλό»

Malcolm Forbes (Αμερικανός εκδότης, 1919-1990)

Η περίοδος του γυμνασίου αποτελεί ένα σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή των παιδιών και ο ρόλος του καθηγητή είναι καθοριστικός στον δρόμο τους προς την ανεξαρτησία και την επαγγελματική επιτυχία. Οι καθηγητές στο γυμνάσιο δεν είναι απλά διδάσκοντες είναι εμψυχωτές και συχνά, ακόμη και αν δεν το αντιλαμβάνονται αποτελούν πηγή έμπνευσης.

Ο δάσκαλος έγινε καθηγητής

Η σπουδαιότητα του καθηγητή στο γυμνάσιο επιβεβαιώνετια με την ικανότητά του να κατευθύνει σωστά τους μαθητές του.

Αναλαμβάνει συχνά τον ρόλο του συμβούλου, βοηθώντας τους μαθητές να ανακαλύψουν τις δεξιότητες τους που θα διαμορφώσουν την επιλογή σταδιοδρομίας τους και θα τους χρειαστούν στη μετέπειτα ζωή τους, όχι μόνο σε σχέση με την ακαδημαϊκή τους πορεία, αλλά και στην κοινωνική και προσωπική τους ανάπτυξη.

Παράλληλα η παρουσία ενός αφοσιωμένου καθηγητή μειώνει το άγχος των γονιών. Η επαγγελματική του εμπειρία επιτρέπει στους γονείς να απελευθερωθούν από το άγχος και τους επιτρέπει να περάσουν ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά τους.

ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΜΕ ΠΕΡΙΦΗΜΑ

Α’ Γυμνασίου

Στο ΜΕΘΟΔΙΚΟ σου μαθαίνουμε τον τρόπο για να οργανώνεις τον χρόνο σου και να μελετάς χωρίς να κουράζεσαι. Οι εξειδικευμένοι καθηγητές μας σε βοηθούν με τα μαθήματα του σχολείου και σου λύνουν κάθε απορία. Αν βαρέθηκες να ακούς ”Τελείωσες με τα μαθήματά σου;” τότε έλα να μελετήσουμε μαζί.

Β’ Γυμνασίου

Στο ΜΕΘΟΔΙΚΟ χρησιμοποιούμε δικό μας εκπαιδευτικο υλικό, πάνω στο οποίο εξασκούνται οι μαθητές μας για να γίνουν ακόμη καλύτεροι. Καθημερινά ελέγχουμε το επίπεδο γνώσεων των μαθητών μας σε όλα τα μαθήματα για να μπορούμε να τους βοηθήσουμε περισσότερο.

Γ’ Γυμνασίου

Η τελευταία τάξη του γυμνασίου αποτελεί ένα προπαρασκευαστικό στάδιο για την είσοδό σας στο λύκειο. Μάζι θα μελετήσουμε σωστά ώστε να είσαι έτοιμος για το επόμενο βήμα.

Τμήματα Μελέτης Γυμνασίου

Τα παιδιά πολύ συχνά μεταθέτουν τη μελέτη τους για αργότερα. Αυτό συμβαίνει γιατί δεν έχουν μάθει τον τρόπο να μελαετούν σωστά και αποδοτικά, με αποτέλεσμα να προτιμούν να το αναβάλλουν. Εμείς μπορούμε να οργανώσουμε το διάβασμα των παιδιών και να τους μάθουμε να μελετούν. Στο ΜΕΘΟΔΙΚΟ πιστεύουμε πως το έξυπνο διάβασμα δεν απαιτεί ατελείωτες ώρες αλλά σωστή οργάνωση και μεθοδικό τρόπο!

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΑΡΟΧΕΣ

On Line γραμματειακή υποστήριξη μαθητών γονέων 24/7.

Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες γραμματειακή υποστήριξη με ειδοποιήσεις και δυνατότητα επικοινωνίας ολόκληρο το 24ωρο.

Συνεχής ενημέρωση των γονέων μέσα από mobile notifications για την πορεία των παιδιών τους!

Γνωρίζουμε την ανάγκη των γονιών να μαθαίνουν για την πορεία των παιδιών τους στο φροντιστήριο. Γι’ αυτό και φροντίζουμε πέρα από τις προγραμματισμένες συναντήσεις μας, να τους ενημερώνουμε και μέσω ειδοποιήσεων στο κινητό για την απόδοση των παιδιών τους. Αυτή η υπηρεσία δεν αποτελεί μοχλό πίεσης για τον μαθητή – η πορεία του οποίου αξιολογείται σφαιρικά – αλλά ένα μέσο για να μην νιώθουν οι γονείς αποκομμένοι από την εκπαιδευτική του πορεία.

Ομάδες με περιορισμένο αριθμό μαθητών όπου το μάθημα γίνεται στο τραπέζι

Στο ΜΕΘΟΔΙΚΟ είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι διότι οι μαθητές, μας νιώθουν δίπλα τους. Γι΄αυτό άλλωστε προτιμάμε να κάνουμε το μάθημα σε ολιγομελή τμήματα όπου μπορούν να ακουστούν οι φωνές όλων των μαθητών, ενώ οι καθηγητές μας κάθονται στο ίδιο τραπέζι.

Έμπειρο Διδακτικό Προσωπικό

Στο ΜΕΘΟΔΙΚΟ διδάσκουν έμπειροι καθηγητές που έχουν ολοκληρώσει τις ακαδημαϊκές σπουδές τους. Παραδίδουν μαθήματα που άπτονται της ειδικότητάς τους, ακολουθώντας σύγχρονες παιδαγωγικές μεθόδους. Κάθε αίθουσα διαθέτει δικό της εξοπλισμό ώστε το μάθημα να αποκτά μεγαλύτερο ενδιαφέρον.
Οι καθηγητές μας εκτός από την διδισκαλία, αναλαμβάνουν και την μελέτη μαθημάτων.

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Αποδοχή Όρων