Γίνε ένας από τους επιτυχόντες μαθητές μας!

Logo3
a

Είσοδος μελών

Βιωματική εμπειρία πανελλαδικών εξετάσεων

Στο ΜΕΘΟΔΙΚΟ καταλαβαίνουμε πως η διαδικασία των Πανελλαδικών εξετάσεων μπορεί να προκαλέσει άγχος στους μαθητές, μειώνοντας τις επιδόσεις τους. Γι’ αυτό μέρος του δικού μας τρόπου επιτυχίας, αποτελεί και η βιωματική εμπειρία των Πανελλαδικών εξετάσεων. Η διαδικασία και τα θέματα των διαγωνισμάτων από την Α’ έως και την Γ’ Λυκείου μοιάζουν με τις Πανελλαδικές εξετάσεις.

Όταν θα έρθει η ώρα να γράψεις στο πλαίσιο των πανελλαδικών εξετάσεων

Θα είναι για εσένα ΜΙΑ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

 

Για να επιτύχουμε την βιωματική εμπειρία των Πανελλαδικών εξετάσεων:

 

  • Oι μαθητές από την αρχή του σχολικού έτους γνωρίζουν το πρόγραμμα των εξετάσεων ολόκληρου του έτους.

 

  • Δυο εβδομάδες πριν το εκάστοτε διαγώνισμα ενημρώνονται για την εξεταστέα ύλη του διαγωνίσματος, ώστε να ξεκινήσουν να κάνουν να τις απαραίτητες επαναλήψεις.

 

  • Oι μαθητές σε κάθε μάθημα μπορούν να παρακολουθήσουν την πορεία τους, δηλαδή την εξέλιξη της διαφοράς του βαθμού τους από τον μέσο όρο του ΜΕΘΟΔΙΚΟΥ, ώστε να έχουν την πραγματική εικόνα της βελτίωσής τους.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΑΡΟΧΕΣ

Ομάδες με περιορισμένο αριθμό μαθητών όπου το μάθημα γίνεται στο τραπέζι

Στο ΜΕΘΟΔΙΚΟ είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι διότι οι μαθητές, μας νιώθουν δίπλα τους. Γι΄αυτό άλλωστε προτιμάμε να κάνουμε το μάθημα σε ολιγομελή τμήματα όπου μπορούν να ακουστούν οι φωνές όλων των μαθητών, ενώ οι καθηγητές μας κάθονται στο ίδιο τραπέζι. 

Συνεχής ενημέρωση των γονέων μέσα από mobile notifications για την πορεία των παιδιών τους!

Γνωρίζουμε την ανάγκη των γονιών να μαθαίνουν για την πορεία των παιδιών τους στο φροντιστήριο. Γι’ αυτό και φροντίζουμε πέρα από τις προγραμματισμένες συναντήσεις μας, να τους ενημερώνουμε και μέσω ειδοποιήσεων στο κινητό για την απόδοση των παιδιών τους. Αυτή η υπηρεσία δεν αποτελεί μοχλό πίεσης για τον μαθητή – η πορεία του οποίου αξιολογείται σφαιρικά – αλλά ένα μέσο για να μην νιώθουν οι γονείς αποκομμένοι από την εκπαιδευτική του πορεία.

On Line γραμματειακή υποστήριξη μαθητών γονέων 24/7.

Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες γραμματειακή υποστήριξη με ειδοποιήσεις και δυνατότητα επικοινωνίας ολόκληρο το 24ωρο.

Έμπειρο Διδακτικό Προσωπικό

Το προσωπικό μας απαρτίζεται από καθηγητές όλων των ειδικοτήτων, που έχουν ολοκληρώσει τις Πανεπιστημιακές σπουδές τους. Καθένας ξεχωριστά αποτελεί σημαντικό πυλώνα του ΜΕΘΟΔΙΚΟΥ.

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Αποδοχή Όρων