Γίνε ένας από τους επιτυχόντες μαθητές μας!

Logo3
a

Είσοδος μελών

Έμπειρο Διδακτικό Προσωπικό

Εξειδικευμένοι καθηγητές

Στο ΜΕΘΟΔΙΚΟ διδάσκουν έμπειροι καθηγητές που έχουν ολοκληρώσει τις ακαδημαϊκές σπουδές τους. Παραδίδουν μαθήματα που άπτονται της ειδικότητάς τους, ακολουθώντας σύγχρονες παιδαγωγικές μεθόδους. Κάθε αίθουσα διαθέτει δικό της εξοπλισμό ώστε το μάθημα να αποκτά μεγαλύτερο ενδιαφέρον. 

Οι καθηγητές μας εκτός από την διδισκαλία, αναλαμβάνουν και την μελέτη μαθημάτων.

ο-χώρος-μας

Αθηνά Παπανικολάου

Μαθηματικός

Είμαι η Αθηνά Παπανικολάου, πτυχιούχος μαθηματικός του Πανεπιστημίου Πατρών και εργάζομαι στο φροντιστήριο Μεθοδικό από το 2012 και χαίρομαι που μπορώ να αναπτύσσομαι και να εξελίσσομαι σε έναν τέτοιον εκπαιδευτικό χώρο όπου γνώμονά μας έχουμε την διαφορετική και ξεχωριστή προσωπικότητα κάθε παιδιού. Θέτουμε στόχους μαζί με το παιδί και τον γονέα και η υλοποίησή τους μας δίνει ώθηση να θέλουμε να πάμε ένα βήμα παραπέρα. Η επιτυχία για εμάς είναι η λάμψη της χαράς στα μάτια των παιδιών ικανοποιώντας τα θέλω τους. Έχω ολοκληρώσει το μεταπτυχιακό μου πρόγραμμα: Στατιστικές μέθοδοι στην Ιατρική και Φαρμακευτική του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών στο τμήμα Στατιστικής, όπου με οδήγησε στη μαγεία των αριθμών και στη διαπίστευση της διεπιστημονικότητας που θα επικρατήσει από εδώ και στο εξής.

Βασιλική Φουρίκη

Φυσικός

Είμαι η Βασιλική Φουρίκη, πτυχιούχος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών του τμήματος Φυσικής, Βίκυ όπως όλοι με φωνάζουν και εργάζομαι ως φυσικός στο φροντιστήριο Μεθοδικό εδώ και πολλά χρόνια. Η ειδικότητα του φυσικού ήταν η πρώτη μου επιλογή, όταν εγώ έδωσα πανελλήνιες και με ενέπνευσε ο τότε μου καθηγητής φυσικής, ο κύριος Αποστολίδης, σημαντικός παράγοντας για την επιτυχία ενός παιδιού να πιστεύουν σε αυτό. Αδυναμία και έμπνευσή μου είναι όλα αυτά τα για άλλους περίεργα φαινόμενα όπως οι μαύρες τρύπες, τα κβαντικά φαινόμενα κ.α. όπου με ενθουσιάζουν και περιγράφοντάς τα στους μαθητές μου τους εμπνέω όπως μου λένε. Η συμμετοχή μου στο κοινωνικό φροντιστήριο της Σαλαμίνας μου έδωσε την ευκαιρία να αισθανθώ την αγάπη των παιδιών για μάθηση.

Αθηνά Σοφρά

Φιλόλογος

Είμαι η Αθηνά Σοφρά, πτυχιούχος φιλόλογος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με κατεύθυνση την κλασική φιλολογία και εργάζομαι ως φιλόλογος στο φροντιστήριο Μεθοδικό, που το θεωρώ πια οικογένεια μου. Καθημερινά προσπαθούμε να πετύχουμε μαζί με τα παιδιά την πραγματική και ουσιαστική γνώση. Γνώση, που όπου και να βρεθούν μετά το τέλος της σχολικής τους πορείας θα τους καθιστά ικανούς να μπορούν να εργαστούν, να αναπτυχθούν και να εξελιχθούν στη ζωή τους, έτσι μέσα από σταθερά και συγκεκριμένα βήματα πετυχαίνουμε τους στόχους μας.

Γιάννης Βασιλείου

Φυσικός

Είμαι ο Γιάννης Βασιλείου Πτυχιούχος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών του τμήματος φυσικής με κατεύθυνση την εκπαίδευση και εργάζομαι ως φυσικός στο φροντιστήριο Μεθοδικό. Η αγάπη μου για τη μετάδοση της γνώσης με οδήγησε να συνεργάζομαι με την ομάδα του Μεθοδικό, όπου μέσα από εξατομικευμένες μεθόδους για το κάθε παιδί ξεχωριστά θέτουμε στόχους και ξεπερνάμε κάθε όριο μάθησης. Η φυσική για εμένα είναι ένα μέσο προσέγγισης των παιδιών για την απόδειξη ότι όποιος θέλει μπορεί να κάνει μέσα από μεθοδευμένες κινήσεις.

Ζωή Μελλέ

Φιλόλογος

Είμαι η Ζωή Μελλέ, φιλόλογος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών του τμήματος φιλολογίας με κατεύθυνση κλασική φιλολογία και εργάζομαι και εγώ στο φροντιστήριο Μεθοδικό. Μου αρέσει πολύ να χρησιμοποιώ και να δημιουργώ με τις λέξεις και μία από τις δραστηριότητές μου είναι να αρθρογραφώ και να επιμελώ κείμενα, έτσι εμπνέομαι και προσπαθώ να το μεταδώσω αυτό στους μαθητές μου και να τους παροτρύνω στην εκμάθηση όμορφου γραπτού και προφορικού λόγου.

Βάνα Βασιλείου

Δασκάλα Δημοτικού

Είμαι η Βάνα Βασιλείου, με σπουδές δημοτικής εκπαίδευσης στο Aegean college σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Essex, όπου o σχεδιασμός του προγράμματος και το περιεχόμενο των μαθημάτων που παρακολουθώ είναι προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις της σύγχρονης διδασκαλίας στο δημοτικό σχολείο, παρέχοντας γνώσεις από διάφορα επιστημονικά πεδία, όπως οι Νευροεπιστήμες, η Γλωσσολογία, η Ψυχολογία, η Λογοθεραπεία, οι Ψηφιακές Τεχνολογίες και οι Τεχνολογίες Πληροφορικής, μπορώ να καθοδηγήσω τους μαθητές μου στην καλύτερη εκπαιδευτική διαδικασία.

Όλοι οι εκπαιδευτικοί ασχολούμαστε με το κέντρο μελέτης μας, στο Μεθοδικό, διότι έχει αποδειχθεί τα τελευταία χρόνια πως είναι επιτακτική ανάγκη να μάθουν τα παιδιά το how to do. Όλα τα παιδιά μπορούν να μελετούν με επιτυχία αρκεί να ξέρουν το πώς. Έτσι το πρόγραμμά μας έχει στόχο to know how και μέσα από αλλεπάλληλες παρεμβάσεις ώστε να λειτουργεί με τον βέλτιστο τρόπο για τα παιδιά έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα να μη μας χρειάζονται στο πέρας του χρόνου και να είναι σε θέση να αναζητούν φροντιστηριακή εκπαίδευση για την επιπλέον εμβάθυνση της ύλης και τη σωστή προπόνησή τους με σκοπό την επίτευξη των στόχων τους.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΑΡΟΧΕΣ

On Line γραμματειακή υποστήριξη μαθητών γονέων 24/7.

Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες γραμματειακή υποστήριξη με ειδοποιήσεις και δυνατότητα επικοινωνίας ολόκληρο το 24ωρο.

Συνεχής ενημέρωση των γονέων μέσα από mobile notifications για την πορεία των παιδιών τους!

Γνωρίζουμε την ανάγκη των γονιών να μαθαίνουν για την πορεία των παιδιών τους στο φροντιστήριο. Γι’ αυτό και φροντίζουμε πέρα από τις προγραμματισμένες συναντήσεις μας, να τους ενημερώνουμε και μέσω ειδοποιήσεων στο κινητό για την απόδοση των παιδιών τους. Αυτή η υπηρεσία δεν αποτελεί μοχλό πίεσης για τον μαθητή – η πορεία του οποίου αξιολογείται σφαιρικά – αλλά ένα μέσο για να μην νιώθουν οι γονείς αποκομμένοι από την εκπαιδευτική του πορεία.

Ομάδες με περιορισμένο αριθμό μαθητών όπου το μάθημα γίνεται στο τραπέζι

Στο ΜΕΘΟΔΙΚΟ είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι διότι οι μαθητές, μας νιώθουν δίπλα τους. Γι΄αυτό άλλωστε προτιμάμε να κάνουμε το μάθημα σε ολιγομελή τμήματα όπου μπορούν να ακουστούν οι φωνές όλων των μαθητών, ενώ οι καθηγητές μας κάθονται στο ίδιο τραπέζι.