Γίνε ένας από τους επιτυχόντες μαθητές μας!

Logo3
a

Είσοδος μελών

Ιδιαίτερα Μαθήματα 

Στο ΜΕΘΟΔΙΚΟ είμαστε στο πλευρό κάθε μαθητή που θέλει τη βοήθειά μας. Η ομάδα μας απαρτίζεται από καθηγητές που αναλαμβάνουν να παραδώσουν και ιδιαίτερα μαθήματα. Τα ιδιαίτερα μαθήματα δίνουν την δυνατότητα στον καθηγητή να διαπιστώσει τις αδυναμίες του μαθητή ώστε να τον καθοδηγήσει σωστά για να βελτιώσει τις επιδόσεις του στο σχολείο. 

Η αγωνία των γονέων

Οι γονείς, πολύ συχνά, έρχονται αντιμέτωποι με την πρόκληση να βρουν τον απαραίτητο χρόνο για να βοηθήσουν τα παιδιά τους στην μελέτη των μαθημάτων.

Όμως η απαιτητική καθημερινότητα, το άγχος και η συνεχής πίεση, δεν τους επιτρέπουν να αφιερώσουν τον επιθυτό χρόνο.

Εδώ αναλαμβάνει δράση το ΜΕΘΟΔΙΚΟ. Οι καθηγητές μας διαθέτουν την απαραίτητη εμπειρία και τις γνώσεις ώστε να βοηθήσουν κάθε παιδί, ώστε απαλλαγμένο από τη μελέτη των μαθημάτων να μπορεί να περάσει ποιοτικό χρόνο με τους γονείς του.

Εμείς στο Μεθοδικό

1. Κάθε μαθητής στο κέντρο μας, έχει τον δικό του χώρο και η μελέτη του είναι εξατομικευμένη.
2. Μαθαίνουμε στους μαθητές μας να οργανώνουν το διάβασμά τους και να το ολοκληρώνουν με αποτέλεσμα να είναι διαβασμένοι για την άλλη μέρα.
3. Κάνουμε συχνές επαναλήψεις και προετοιμαζόμαστε έγκαιρα για τα σχολικά διαγωνίσματα.
4. Κάνουμε καθημερινή ενημέρωση στους γονείς.
5. Κατά τη διάρκεια της μελέτης πραγματοποιείται και φροντιστηριακό μάθημα με δικές μας σημειώσεις για την εκμάθηση και εμπέδωση της ύλης που χρειάζεται.
6. Χρησιμοποιούμε κανόνες στην τάξη μας και επιβράβευση καλής συμπεριφοράς με αποτέλεσμα την εύρυθμη λειτουργία της τάξης μας.
7. Δίνουμε γραφική ύλη, όπως τετράδια, ντοσιέ, μολύβια, στυλό, χρώματα.
8. Υπάρχει δανειστική βιβλιοθήκη όπου παροτρύνουμε τα παιδιά για την ενασχόληση τους με το βιβλίο.

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Αποδοχή Όρων