Γίνε ένας από τους επιτυχόντες μαθητές μας!

Logo3
a

Είσοδος μελών

Συμπλήρωση Μηχανογραφικού

Σε μια τόσο σημαντική στιγμή για το μέλλον των παιδιών μας βρισκόμαστε δίπλα σε κάθε μαθητή μας.

Μετά την ανακοίνωση των βαθμολογιών αναλαμβάνουμε να σας βοηθήσουμε στη συμπλήρωση του ΕΞΥΠΝΟΥ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟΥ. Γνωρίζοντας την κλίση σας, δουλεύοντας μαζί σας όλη τη σχολική χρονιά, σας βοηθάμε και σε αυτό το σημαντικό βήμα για την πορεία σας.

Η διαδικασία αυτή υποστηρίζεται στο ΜΕΘΟΔΙΚΟ από έμπειρους και καταρτισμένους εκπαιδευτικούς, που γνωρίζουν άριστα τα εξεταστικά δεδομένα και τις προοπτικές στην αγορά εργασίας.

Είμαστε στο πλευρό με μια ομάδα καταρτισμένων εκπαιδευτικών που θέλουν το καλύτερο για κάθε ένα από τα παιδιά που φοιτούν στο ΜΕΘΟΔΙΚΟ.

Γνωρίζουμε την εξέλιξη των επαγγελμάτων και φροντίζουμε να ακολουθούμε την πορεία της αγοράς εργασίας. Ανάλογα με την κλίση κάθε παιδιού, είμαστε σε θέση να δώσουμε τις συμβουλές μας για την επιλογή των σχολών που θα δηλωθούν στο μηχανογραφικό ώστε να ταιριάζουν με τις δεξιότητες κάθε μαθητή και να αξιοποιούν στο έπακρο την βαθμολογία του.

Συνάντηση με του γονείς των παιδιών.

Αντιλαμβανόμενοι την αγωνία που βιώνουν οι γονείς, είμαστε πρόθυμοι να κάνουμε μια συνάντηση για να συζητήσουμε την πορεία του παιδιού τους και πως θεωρούμε ότι είναι καλό να συμπληρώσει το μηχανογραφικό του για να έχει το καλύτερο δυνατό μέλλον.