Γίνε ένας από τους επιτυχόντες μαθητές μας!

Logo3
a

Είσοδος μελών

Ομάδες με περιορισμένο αριθμό μαθητών όπου το μάθημα γίνεται στο τραπέζι

Στο ΜΕΘΟΔΙΚΟ είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι διότι οι μαθητές, μας νιώθουν δίπλα τους. Γι΄αυτό άλλωστε προτιμάμε να κάνουμε το μάθημα σε ολιγομελή τμήματα όπου μπορούν να ακουστούν οι φωνές όλων των μαθητών, ενώ οι καθηγητές μας κάθονται στο ίδιο τραπέζι. Με αυτό τον τρόπο οι μαθητές καταλαβαίνουν πως είμαστε στο πλευρό τους. Οι βασικοί τους σύμμαχοι και όχι απέναντί τους για να τους εξετάσουμε.

Είναι σημαντική η χημεία σε μια ομάδα ατόμων!

Η χημεία εκτός μάθημα, αποτελεί και βασικό παράγοντα επιτυχίας μιας ομάδας.

Όταν υπάρχει ένα όμορφο κλίμα μεταξύ μαθητών και καθηγητών και η σωστή επικοινωνία, τότε έχουμε διανύσει τον μισό δρόμο για την επιτυχία.

Στο ΜΕΘΟΔΙΚΟ σεβόμαστε την προσωπικότητα κάθε μαθητή και φροντίζουμε να τον προσεγγίσουμε με τον κατάλληλο τρόπο ώστε να αναδείξουμε τις δεξιότητές του. 

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΑΡΟΧΕΣ

Συνεχής ενημέρωση των γονέων μέσα από mobile notifications για την πορεία των παιδιών τους!

Γνωρίζουμε την ανάγκη των γονιών να μαθαίνουν για την πορεία των παιδιών τους στο φροντιστήριο. Γι’ αυτό και φροντίζουμε πέρα από τις προγραμματισμένες συναντήσεις μας, να τους ενημερώνουμε και μέσω ειδοποιήσεων στο κινητό για την απόδοση των παιδιών τους. Αυτή η υπηρεσία δεν αποτελεί μοχλό πίεσης για τον μαθητή – η πορεία του οποίου αξιολογείται σφαιρικά – αλλά ένα μέσο για να μην νιώθουν οι γονείς αποκομμένοι από την εκπαιδευτική του πορεία.

On Line γραμματειακή υποστήριξη μαθητών γονέων 24/7.

Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες γραμματειακή υποστήριξη με ειδοποιήσεις και δυνατότητα επικοινωνίας ολόκληρο το 24ωρο.

Έμπειρο Διδακτικό Προσωπικό

Το προσωπικό μας απαρτίζεται από καθηγητές όλων των ειδικοτήτων, που έχουν ολοκληρώσει τις Πανεπιστημιακές σπουδές τους. Καθένας ξεχωριστά αποτελεί σημαντικό πυλώνα του ΜΕΘΟΔΙΚΟΥ.

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Αποδοχή Όρων