Γίνε ένας από τους επιτυχόντες μαθητές μας!

Logo3
a

Είσοδος μελών

Τμήματα Mελέτης Γυμνασίου

Τα παιδιά πολύ συχνά μεταθέτουν τη μελέτη τους για αργότερα. Αυτό συμβαίνει γιατί δεν έχουν μάθει τον τρόπο να μελετούν σωστά και αποδοτικά, με αποτέλεσμα να προτιμούν να το αναβάλλουν. Στο ΜΕΘΟΔΙΚΟ σου μαθαίνουμε τον τρόπο για να οργανώνεις τον χρόνο σου και να μελετάς χωρίς να κουράζεσαι. Οι εξειδικευμένοι καθηγητές μας σε βοηθούν με τα μαθήματα του σχολείου και σου λύνουν κάθε απορία. Αν βαρέθηκες να ακούς ”Τελείωσες με τα μαθήματά σου;” τότε έλα να μελετήσουμε μαζί. Στο ΜΕΘΟΔΙΚΟ πιστεύουμε πως το έξυπνο διάβασμα δεν απαιτεί ατελείωτες ώρες αλλά σωστή οργάνωση και μεθοδικό τρόπο!

Για να είσαι σίγουρος ότι έκανες τα μαθημάτα σου σωστά!

1. Κάθε μαθητής έχει τον δικό του χώρο ώστε η μελέτη να πραγματοποιείται σωστά.
2. Μαθαίνουμε στους μαθητές μας πώς να οργανώνουν την μελέτη τους, ώστε να είναι έτοιμοι για την επόμενη σχολική μέρα.
3. Δείχνουμε στους μαθητές μας πως να μαθαίνουν.
4. Κάνουμε συχνές επαναλήψεις και προετοιμαζόμαστε έγκαιρα για τα σχολικά διαγωνίσματα.
5. Κάνουμε καθημερινή ενημέρωση στους γονείς.
6. Πραγματοποιείται και φροντιστηριακό μάθημα κατά τη διάρκεια της μελέτης, με δικές μας σημειώσεις για καλύτερη εμπέδωση της ύλης.
7. Παρέχουμε γραφική ύλη (όπως τετράδια, ντοσιέ, μολύβια, στυλό).
8. Προσφέρουμε επιπλέον φροντιστηριακό μάθημα σε όποιο μάθημα χρειάζεται ο μαθητής μας.
9. Ετοιμάζουμε μαζί με τους μαθητές τις εργασίες που τους αναθέτει στο σχολείο.

Στόχοι μας
1. Βάζουμε γερές βάσεις για εύκολη μετάβαση στο Λύκειο
2. Αποφεύγουμε την δημιουργία κενών στην σχολική ύλη.

Αποτέλεσμα; Οι μαθητές μας φτάνουν στο Λύκειο έτοιμοι να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Η αγωνία των γονέων

Οι γονείς όπως είναι φυσικό θέλουν το καλύτερο για τα παιδιά τους. Πολλές φορές όμως, ενώ θέλουν, δεν μπορούν να τα βοηθήσουν σωστά, ειδικά σε ό,τι αφορά την μελέτη των μαθημάτων.

Εδώ λοιπόν μπορεί να βοηθήσει το ΜΕΘΟΔΙΚΟ. Εξειδικευμένοι καθηγητές  αναλαμβάνουν την μελέτη του παιδιού και την προετοιμασία του για την επόμενη μέρα στο σχολείο. Έτσι, οι γονείς είναι σίγουροι πως το παιδί τους βρίσκεται στα σωστά χέρια. Οι ίδιοι φυσικά θα μπορούν να ελέγχουν την πορεία του, με ενημερώσεις που θα λαμβάνουν στο κινητό τους, αλλά με συναντήσεις με τους καθηγητές μας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΕΤΗΣ

14:30 Ξεκινάει το μάθημα

Οι μαθητές έρχονται στο φροντιστήριό μας και η μελέτη ξεκινά. Ο καθένας έχει τη δική του θέση για να μπορεί να διαβάζει με ησυχία, χωρίς παρεμβολές. Σε όλη τη διάρκεια της μελέτης εξειδικευμένος καθηγητής (ανάλογα με το μάθημα) βρίσκεται στο πλευρό του, λύνοτας απορίες και δίνοντας επιπλέον υλικό για καλύτερη εκμάθηση.

16:30 Μελέτη τέλος

Μόλις η μελέτη του συνόλου των μαθημάτων στα οποία χρειάζεται βοήθεια το παιδί, ολοκληρωθεί, είναι έτοιμο να επιστρέψει στις αγαπημένες του δραστηριότητες, καθ΄όλα έτοιμο για την επόμενη μέρα στο σχολείο.

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Αποδοχή Όρων