Γίνε ένας από τους επιτυχόντες μαθητές μας!

Logo3
a

Είσοδος μελών

Φροντιστηριακά Τμήματα

Στο ΜΕΘΟΔΙΚΟ είμαστε κοντά σε κάθε μαθητή από το Δημοτικό μέχρι και το Λύκειο. Είμαστε εδώ για να σας μάθουμε πώς να οργανώνετε τον χρόνο σας, πώς να μελετάτε αποδοτικά, πώς να βελτιώνετε συνεχώς τις επιδόσεις σε κάθε τάξη του σχολείου. Ακολουθούμε τις πλέον σύγχρονες παιδαγωγικές μεθόδους και καινοτόμα συστήματα εκμάθησης που εγγυώνται την επιτυχία. Όλες οι αίθουσές μας είναι άρτια εξοπλισμένες με projector και ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Φροντιστηριακα Τμήματα Δημοτικού!

Επιλέξτε το τμήμα για το οποίο θέλετε να ενημερωθείτε

Α

Β

Γ

Δ

Ε

ΣΤ

Φροντιστηριακα Τμήματα Γυμνασίου!

Επιλέξτε το τμήμα για το οποίο θέλετε να ενημερωθείτε

Α

Β

Γ

Φροντιστηριακα Τμήματα Λυκείου!

Επιλέξτε το τμήμα για το οποίο θέλετε να ενημερωθείτε

Α

Β

Γ

Φροντιστηριακα Τμήματα ΕΠΑΛ!

Επιλέξτε το τμήμα για το οποίο θέλετε να ενημερωθείτε

Α

Β

Γ

Διαδικτυακό Φροντιστήριο στην Σαλαμίνα;

Μα Φυσικά!

Μάθε τα βήματα για την εγγραφή σου

1. Επικοινώνησε μαζί μας στο 210 4644 243

Κλείσε το ραντεβού σου για να μιλήσουμε από κοντά ή μέσω video κλήσης.

2. Στην συνάντηση μας

Θα μιλήσουμε για όλες τις παροχές που προσφέρει το Φροντιστήριο Μεθοδικό, μια εκ των οποίων είναι και το Διαδικτυακό Φροντιστήριο!

3. Κωδικός εισόδου

Εφόσον είσαι σύμφωνος να ξεκινήσεις την προσπάθεια σου στο Μεθοδικό, θα λάβεις κωδικό πρόσβασης για την χρήση του Διαδικτυακού Φροντιστηρίου!

4. Ξεκίνα να παρακουθείς τα μαθήματα σου

Καλωσόρισες στο Μεθοδικό και στο Διαδικτυακό Φροντιστήριο της Σαλαμίνας!

Διαδικτυακό Φροντιστήριο: Αυτό σημαίνει ότι θα κάνω μάθημα μόνο από το σπίτι;

Οι μαθητές που δεν μπορούν να παρακολουθήσουν τα μαθήματα διαζώσης, έχουν πλέον την δυνατότητα να κάνουν κανονικά το μάθημά τους από την άνεση του σπιτιού τους. 

Διαδικτυακό Φροντισήριο: Πως γίνονται τα μαθήματα;

Στη διάρκεια του μαθήματος ο μαθητής βλέπει τον καθηγητή και τον πίνακα (όχι κλασικός πίνακας αλλά λύση των προβλημάτων σε υπολογιστή) και μπορεί να κρατήσει σημειώσεις ή να ρωτήσει ό,τι θέλει. Ο καθηγητής στο τέλος του μαθήματος μπορεί να στείλει τις λύσεις των προβλημάτων στον μαθητή, ώστε ο ίδιος να μπορεί να παρακολουθεί απερίσπαστος.

Προετοιμασία Πανελλαδικών Εξετάσεων για Αποφοίτους Λυκείου

Αν χρειάζεσαι μια δεύτερη ευκαιρία για να μπεις στο Πανεπιστήμιο της επιλογής σου, είμαστε εδώ για εσένα. Μαζί θα δουλέψουμε μεθοδικά και με τον δικό μας τρόπο επιτυχίας, πάνω στα μαθήματα που εξετάζονται στις Πανελλαδικές. Είσαι έτοιμος;;

Ιδιαίτερα σε Φοιτητές για συγκεκριμένα μαθήματα

Αν είσαι φοιτητής και χρειάζεσαι βοήθεια σε συγκεκριμένα μαθήματα της σχολής σου, είμαστε στη διάθεσή σου. Εξειδικευμένοι καθηγητές μας θα αναλάβουν να σε βοηθήσουν ώστε να είσαι σίγουρος πως θα επιτύχεις στην εξεταστική σου.

 

Για Περισσότερες Πληροφορίες Καλέστε μας στο 210 4644 243

Συχνές Ερωτήσεις

Πότε Ξεκινάνε τα Μαθήματα;

Τα μαθήματα ξεκινούν τον Σεπτέμβριο λίγες ημέρες πριν την έναρξη του σχολικού έτους. Κάθε χρόνο αναρτάται ανακοίνωση στο site μας, αλλά μπορείτε να ενημερώνεστε και από την γραμματεία του φροντιστηρίου.

Πως θα διαμορφωθεί το πρόγραμμα μου;

Ανάλογα με τα μαθήματα που έχεις επιλέξει να παρακολουθήσεις στο φροντιστήριο μας ή αν θα συμμετέχεις και σε τμήματα μελέτης, οριοθετούμε ένα πρόγραμμα που  διευκολύνει κάθε μαθητή μας.

Πως θα μαθαίνω για την πρόοδο του παιδιού μου;

Είμαστε στη διάθεση οποιουδήποτε γονέα επιθυμεί να συζητήσει για την πορεία του παιδιού του στο φροντιστήριό μας. Όμως από την τηλεφωνική και την διαζώσης επικοινωνία, εμείς ενημερώνουμε και με μηνύματα για τους βαθμούς των παιδιών στα διαγωνίσματα και τα τεστ. 

Δυσκολεύομαι να διαβάσω το παιδί στο σπίτι. Υπάρχει κάποια λύση;

Ο σύγχρονος γονέας δεν έχει τον απαραίτητο χρόνο για να μελετήσει με το παιδί. Το ΜΕΘΟΔΙΚΟ μπορεί να αναλάβει το κομμάτι της προετοιμασίας των παιδιών για την επόμενη μέρα στο σχολείο, για να μπορείτε εσείς να αφιερώνετε μόνο ποιοτικό χρόνο στα παιδιά σας.

Το διαδικτυακό φροντιστήριο παρέχει ίδιας ποιότητας διδασκαλία;

Να είστε βέβαιοι πως και στο διαδικτυακό φροντιστήριο κάνουμε ακριβώς το ίδιο μάθημα. Οι μαθητές μας βλέπουν και τον καθηγητή που παραδίδει το μάθημα και τον πίνακα που λύνονται οι ασκήσεις. Αντίστοιχα οι μαθητές εξετάζονται για να διαπιστώνεται η πρόοδος τους.

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Αποδοχή Όρων