Γίνε ένας από τους επιτυχόντες μαθητές μας!

Logo3
a

Είσοδος μελών

On Line γραμματειακή υποστήριξη μαθητών – γονέων 24 ώρες το 24ωρο.

Μέσω της διαδραστικής πλατφόρμας ελέγχου που παρέχεται στον μαθητή, τόσο ο ίδιος όσο και οι γονείς ή κηδεμόνες του έχουν τη δυνατότητα να προσεγγίζουν όλες τις πτυχές που σχετίζονται με τα μαθήματα, τις τάξεις και τους εκπαιδευτικούς τους. Αυτή η πλατφόρμα είναι πλήρως προσαρμοσμένη για χρήση και από κινητά τηλέφωνα, εξασφαλίζοντας ευκολία πρόσβασης από οπουδήποτε. Επιπλέον, προσφέρεται η δυνατότητα ενημέρωσης για τις οικονομικές υποχρεώσεις και ιστορικό πληρωμών, παρέχοντας μία πλήρη εικόνα των σχολικών και οικονομικών θεμάτων.

Πίνακας ελέγχου μαθητή

Παρακολούθηση εκπαιδευτικής προόδου μαθητών.

Οι μαθητές έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν την εκπαιδευτική τους πρόοδο μέσω της πλατφόρμας που τους επιτρέπει να ενημερώνονται για την ύλη κάθε μαθήματος, είτε μετά το πέρας κάθε διδακτικής ώρας είτε σε περιοδική βάση. Μπορούν επίσης να δουν τις αξιολογήσεις τους, οι οποίες καταχωρούνται από τους καθηγητές τους και βασίζονται στη συμμετοχή τους στα μαθήματα ή στις επιδόσεις τους σε διαγωνίσματα. Επιπλέον, έχουν πρόσβαση σε μηνύματα, ειδοποιήσεις, καθώς και σε εκπαιδευτικό υλικό όπως multimedia ή κείμενα, τα οποία αναρτώνται από τους διαχειριστές και τους διδάσκοντες.

Η πλατφόρμα παρέχει επίσης πρόσβαση σε ψηφιακές τράπεζες θεμάτων και online tests, μέσω των οποίων οι μαθητές αξιολογούνται και λαμβάνουν επεξηγηματικό υλικό για κάθε ερώτημα. Οι γονείς και οι κηδεμόνες των μαθητών έχουν τη δυνατότητα να διαθέτουν λογαριασμούς με διαβαθμισμένες αρμοδιότητες, επιτρέποντας τους να ενημερώνονται για εκπαιδευτικά και οικονομικά θέματα.

Συνεχής ενημέρωση των γονέων μέσα από mobile notifications για την πορεία των παιδιών τους!

Γνωρίζουμε την ανάγκη των γονιών να μαθαίνουν για την πορεία των παιδιών τους στο φροντιστήριο. Γι’ αυτό και φροντίζουμε πέρα από τις προγραμματισμένες συναντήσεις μας, να τους ενημερώνουμε και μέσω ειδοποιήσεων στο κινητό για την απόδοση των παιδιών τους. Αυτή η υπηρεσία δεν αποτελεί μοχλό πίεσης για τον μαθητή – η πορεία του οποίου αξιολογείται σφαιρικά – αλλά ένα μέσο για να μην νιώθουν οι γονείς αποκομμένοι από την εκπαιδευτική του πορεία.

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Αποδοχή Όρων