Γίνε ένας από τους επιτυχόντες μαθητές μας!

Logo3
a

Είσοδος μελών

Τμήματα Mελέτης Λυκείου

Στο ΜΕΘΟΔΙΚΟ μπορούμε να βοηθήσουμε τα παιδιά του Λυκείου να οργανώσουν το διάβασμα τους και να τους κεντρίσουμε το ενδιαφέρον για μάθηση ώστε να συμπληρώσουν τα κενά τους και να νιώσουν πως μπορούν να κατακτήσουν τους στόχους τους, μπαίνοντας στο Πανεπιστήμιο της επιλογής τους.

 

Επόμενη στάση Πανεπιστήμιο!

Όταν ο στόχος μας είναι η είσοδος στο Πανεπιστήμιο τότε τίποτα δεν πρέπει να αφήνεται στην τύχη. Αν νιώθεις πως χρειάζεσαι βοήθεια στην μελέτη ενός ή περισσοτέρων μαθημάτων, τότε είμαστε στη διάθεση σου.

Μαζί θα βρούμε τον τρόπο που θα σε κάνει να διαβάζεις πιο γρήγορα και αποδοτικά, θα αναπληρώσουμε τα κενά και θα δοιαπιστώσουμε τι είναι αυτό που σε δυσκολεύει.

Έτσι, θα νιώσεις ασφάλεια και σιγουριά πως έχεις έναν δυνατό σύμμαχο, έτοιμο να σε βοηθήσει και θα κερδίσεις.

Μελετώντας μαζί θα διαπιστώσεις πως μπορείς να τα καταφέρεις και πως τίποτα δεν είναι αδύνατο. 

 

Η αγωνία των γονέων

Ποτέ δεν σταματάμε να αγωνιάμε για τα παιδιά μας, ακόμα και όταν είναι πια αρκετά μεγάλα. Ειδικά όταν σκεφτόμαστε τις σχολικές τους επιδόσεις στο λύκειο και τη σημασία τους για την εισαγωγή τους στο Πανεπιστήμιο, θέλουμε πραγματικά να τα βοηθήσουμε όσο περισσότερο μπορούμε.

Με την επιλογή του κατάλληλου φροντιστηρίου που μπορεί να βοηθήσει το παιδί όχι μόνο να διδαχθεί την σχολική ύλη, αλλά να την εμπεδώσει και να την κατανοήσει, μπορείτε να είστε βέβαιοι για την επιτυχία του.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΕΤΗΣ

14:00 Ξεκινάει το μάθημα

Ανάλογα με το πόσα μαθήματα θα μελετήσει το παιδί στο φροντιστήριο η μελέτη ξεκινά συνήθως στις 14.00. Φυσικά το ακριβές πρόγραμμα καθορίζεται και με βάση τα φροντιστηριακά μαθήματα.

15:00 Διάλειμμα 15 λεπτών

Ένα διάλειμμα είναι πολύ σημαντικό για να μπορέσει ο μαθητής να ξεκουραστεί και να ανασυνταχθεί για να συνεχίσει την μελέτη.

16:01 Μελέτη τέλος

Έχει ολοκληρωθεί η μελέτη των μαθητών και ο μαθητής είναι ελέυθερος μα συνεχίσει με το υπόλοιπο πρόγραμμά του.

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Αποδοχή Όρων